Op zoek naar duurzame kleding met een fijne pasvorm? Dan is STANLEY/STELLA  een uitermate geschikt merk met duurzame kleding. Wij zijn stanley/stella dealer. Eigenlijk kun je ons zien als STANLEY/STELLA groothandel die deze producten graag voor je bedrukt. Het is eén van de weinige kledingmerken met ruime collectie van biologisch en gerecycled textiel.

 

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

De mensen die de kleding maken, worden goed behandeld en eerlijk betaald. Dit wordt gegarandeerd door de Fair Ware Foundation, waar Stanley & Stella lid van zijn.

Stanley/stella hoodie bedrukken

Wil je een stanley/stella hoodie bedrukken of ben je beniuwd naar de kwaliteit van de stanley/stella cruiser, stanley/stella creator of fuser? Kom dan langs in onze winkel of bestel online.

Duurzaam:
In onze STANLEY/STELLA collectie zijn alle producten te vinden. Met deze collectie kan Stanley/Stella kan je helpen je bedrijf, club, vereniging of school promoten. Stanley Stella is een upcoming kledingmerk voor promotionele kleding. Stanley & Stella gebruikt alleen milieuvriendelijke materialen zoals gecertificeerd biologisch katoen, linnen, biologisch katoen gemengd met Tencel of Modal, gerecycled polyester (van PET-flessen).

Vrijwel alle artikelen van biologisch katoen zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Andere certificeringen zijn onder meer: ​​OCS 100, OCS Blended, OEKO-TEX, REACH.

Ook is het de ideale basis voor uw eigen merklijn van kleding. Wij leveren uitsluitend duurzame bedrijfskleding van dit topmerk en hebben een ruim aanbod.

Stanley stella bedrukken

We bezitten het gehele Stanley/Stella assortiment en bedrukken dit graag voor u. We kunnen we u een product op maat aanbieden dat perfect aan uw behoeften beantwoordt.

Shirtastic is een officiële Stanley/Stella dealer. Bekijk de complete collectie. We zijn Officiële dealer.

stanley/stella slammer
stanley/stella hoodie bedrukken
stanley/stella cruiser
stanley/stella creator
stanley/stella t shirt
stanley/stella fuser
stanley/stella groothandel
stanley/stella dealers

 

Van T-Shirts en Polo’s tot Sweatshirts en Hoodies, Windbreakers tot Sjaals in een breed kleurenpallet (o.a. denim en bijna 30 verschillende gemêleerde kleuren). 112 stijlen, 112 kleuren. Een soort die je nergens anders vindt, en dat alles bijna altijd op voorraad!

 

WIJ WERKEN ALLEEN MET 100 % BIOKATOEN EN GERECYCLEDE MATERIALEN

Bij Stanley/Stella werken ze nauw samen met onze leveranciers om alleen de beste grondstoffen in te kopen die zodanig geteeld en gemaakt worden dat ze mensen, dieren en het milieu niet schaden. We gebruiken uitsluitend GOTS-gecertificeerd biokatoen uit India, gerecycled polyester uit China en andere duurzame materialen zoals Modal®.

Biokatoen wordt, in tegenstelling tot gewoon katoen, geteeld zonder chemische insecticiden, meststoffen of pesticiden. Dit betekent dat er geen gevaarlijke of toxische stoffen in de bodem, rivieren en meren terechtkomen, zodat boeren en hun families in een veilige omgeving kunnen leven.

Alle trendy T-shirts, sweaters en vesten van dit merk zijn ook van 100% organisch katoen vervaardigd.